.

4 -ти юли ПЛАСМАТИ, Патриотични разположени набор от декор на кухненската маса, декорации на синия паметник за трапезария на открито, декоративна ферма Америка, коя?

4 -ти юли ПЛАСМАТИ, Патриотични разположени набор от декор на кухненската маса, декорации на синия паметник за трапезария на открито, декоративна ферма Америка, която се миеше с правоъгълни подложки

BGN 8.86

Налично
Налично

Оцветяване на покривката хармонично за вашето пространство . Нашите 4 юли място имат общо 2 на комплект, перфектни като декорация за Деня на независимостта или като ежедневна храна. 【Патриотичен декор на масата】 Това е декоративно на 4 юли Плацематите е идеално за декорация на закрито и на открито, като : кухня, маса за трапезария, чаено кафе бар, рожден ден, семейни партита определено освежат къщата на къщата ви и ще донесете повече . И също така да бъдете приличен сърдечен подарък за вашите приятели и семейства. Тя ще запази естествената текстура, която е удобна и ще има приятно докосване до вашия. Красотата на всяко парче чисто бельо са естествените влакна и класическата естетика, която залепва с всяко измиване, се засяга с възрастта и изисква минимални грижи. 【Размер и въвеждане на грижи】 Има 2 броя в комплект, като всеки размер е около 11,8*17. Този 4 юли Плацемоти вдъхновение от празнуването на Деня на независимостта, проектиран с американски флаг и цветя Графичен печат, чист и цветния, не лесен за избледняване, уникалните декоративни табели на 4 юли ще направят вашата трапезарна маса по -цветна и оставете да оставите Имате различен процес на наслада на храна . , изискани ръбове, не лесно разхлабена нишка.【Съвременни дизайни】 Този 4 юли Placemats е патриотичен уникален дизайн, който е различен от другите.

Подробности