.

Наздраве.us метална ваза Цветя стена изкуство метал Цветна стена Арт декор за окачване на железни стени скулптури, окачени за домашна спалня баня кухня градина на о?

Наздраве.us метална ваза Цветя стена изкуство метал Цветна стена Арт декор за окачване на железни стени скулптури, окачени за домашна спалня баня кухня градина на открито и вътрешен подарък за домакинство

BGN 0.67

Налично
Налично

Изработка на метален материал, той е дълготраен Той е подходящ за дома, бар, общежитие и хотел. Какво може да ви предложи декорът на стената е, че е пълен с пролетна естествена атмосфера и е перфектното Допълнение към вашата всекидневна. Пакетът включва : 1 х декор за стена с премия и устойчив на износване дизайн на материали, декорът на стената е трудно да се избледнее и може е, че е пълен с пролетна естествена атмосфера и е идеалното допълнение към вашата всекидневна . Дължината на декора на стената е 40 см, а ширината е 19c.Описание : С премиум и устойчив на износване дизайн на материали, декорът на стената е трудно да се избледнее и може да осигури дългосрочен стилен вид на вашата стая. подходяща е за дома , бар, общежитие и хотел. Изработен от метален материал, той е дълготраен . Изходно, отлична изработка, естетика на детайлите : 19 см х 40см/7.7 '' (Приблизително) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да бъде малко по -различен от снимките. Моля, позволете на леката разлика в разликата на размерите Поради различно ръчно измерване. Дължината на декора на стената е 40 см, а ширината е 19 см .

Подробности