.

Garwor Класически Ретро Стил, Декоративна Плоча с Релефни изображения на Сови от Смола с Поставка, Елегантна Класическа Чиния за Домашен интериор, Чиния За Декорация ?

Garwor Класически Ретро Стил, Декоративна Плоча с Релефни изображения на Сови от Смола с Поставка, Елегантна Класическа Чиния

BGN 9.59

Налично
Налично

? Е изработен от висококачествен полимер материалРъчна работа с ярки детайли, отлежали в перфектен класически стил.Подробно се включва в себе си поглед с широко отворени очи, пера и уши. ?Идеален за дома, офис декор.Поставете тези изрязани фигурки сови на рафтовете на книжарниците, рафт на полицата, повърхност или на друго място, за да даде своя дом акцент и стил.Идеален подарък за деца и възрастни, особено за любител на совиных птици. ?Почистване и грижа : При почистване просто избършете с парче влажна / суха кърпа, за да премахнете праха.Моля, обърнете внимание на размера преди извършване на покупка. ? Удовлетворение на нуждите на клиентите-нашият приоритет е грижа, ако даден продукт не отговаря на вашите очаквания, на нашата 30-дневната политика гарантирано връщане на парите гарантира, че ще получите парите си обратно, без никакви въпроси. ? Е изработен от висококачествен полимер материал.Ръчна работа с ярки детайли, отлежали в перфектен класически стил.Подробно се включва в себе си поглед с широко отворени очи, пера и уши. ?Идеален за дома, офис декор.Поставете тези изрязани фигурки сови на рафтовете на книжарниците, рафт на полицата, повърхност или на друго място, за да даде своя дом акцент и стил.

Подробности