.

Haieshop Урна за Кучета, една Урна за Праха, Погребална Урна за домашни любимци, Големи и Средни Паметни Урна Ръчно изработени, Метална Урна на паметта за Погребение в д?

Haieshop Урна за Кучета, една Урна за Праха, Погребална Урна за домашни любимци, Големи и Средни Паметни Урна Ръчно изработени,

BGN 1.33

Налично
Налично

★ ПРОЦЕС : Нашите урни са ръчно изработени от уникален древен методНа външен вид е направен ръчно от опитни майстори, придающими уникален вид на всеки готовому продукт.Независимо от това, какъв дизайн, ръчна изработка и цена на Продуктите ни - всичко това е вашият най-добър избор. ★ ТРАЙНОСТ : уникален цвят материал на металната урна и дизайн на изделията са вечни в сравнение с традиционните метални изделия и имат очевидни предимства.Той е много подходящ за украса и за погребение. ★ РАЗМЕРИ : Диаметър : 12,5 см, височина : 30 виж Това урна, среден и голям размер, подходяща за хора с тегло до 66 килограма, както и може да се използва за скъпи на сърцето на тленните останки на домашни любимци.Побира до 66 кубически инча останки (един килограм от теглото си ПРЕДИ кремацията е равен на 1 кубическому дюйму). ★ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ : Поставете ги в камината, по рафтовете на книжарниците и дори в градината, за да внимателно да съхранява паметта за тях.Никакви сложни процедури за почистване и поддръжка не се изисква, просто използвайте суха кърпа за отстраняване на праха. ★ УНИКАЛНО интересно ВИСОКО качество: Тази урна за спомен ръчно изработени от метал, красива и здрава - ръчна изработка и е предназначена за представяне на вашата вечна любов. ★ ПРОЦЕС : Нашите урни са ръчно изработени от уникален древен метод.На външен вид е направен ръчно от опитни майстори, придающими уникален вид на всеки готовому продукт.Независимо от това, какъв дизайн, ръчна изработка и цена на Продуктите ни - всичко това е вашият най-добър избор. ★ ТРАЙНОСТ : уникален цвят материал на металната урна и дизайн на изделията са вечни в сравнение с традиционните метални изделия и имат очевидни предимства.Той е много подходящ за украса и за погребение. ★ РАЗМЕРИ : Диаметър : 12,5 см, височина : 30 виж Това урна, среден и голям размер, подходяща за хора с тегло до 66 килограма, както и може да се използва за скъпи на сърцето на тленните останки на домашни любимци.

Подробности