.

Набор от пури в ограничени бройки ленти за васи Dizdizd, 20 ролки, ленти за васи с ботанически пеперуди за scrapbooking, Ненужни списания, консумативи за производство на пощен?

Набор от пури в ограничени бройки ленти за васи Dizdizd, 20 ролки, ленти за васи с ботанически пеперуди за scrapbooking,

BGN 5.86

Налично
Налично

1 20 роли В една и съща категория : Нашият набор от списание ленти Washi включва 20 ролки с ширина 0,2 инча (5 mm) х 4 ленти, ширина 0,4 инча (10 mm) х 4 ленти, ширина 0,6 инча (15 mm) х 4 ленти, ширина 0,8 инча (20 mm) х 4 лента, ширина на 1.0 инча (25 мм) х 4 ленти, дължина : 13,2 фута (4 м) на ролка, само 262 ft. Материал : Изработен е от киселина японска хартия, матиран и леко прозрачен; Добре се придържа и може да се мести; също така е възможно да се премахне, без да остави следи.Не е прекалено тънка, не се скъса при използване. За ЛЮБИТЕЛИТЕ на ПРИРОДАТА : Очарователна реколта ботаническая лентата и лентата с пеперуди идват в нашите комплекти ленти за правене на ненужното влезете washi.Украсете своя бележник эстетичными илюстрации на цветя, зелени растения, пеперуди, ръкопис, на ръкописен текст и т. Универсално използване : Този набор от скотчей washi е идеален за даване на винтажного вида на вашето bullet journal, правене на ненужни списания, вырезкам, създаване на колажи, картички, писма за писалка приятели, рамки за картини, стенопис, диаманти и други занаяти.

Подробности