.

Лентата Васи с Листенца от цветя LIOOBO, Декоративни Стикери от Самозалепваща се лента с Маргаритками - Етикети с листенца от собствените си ръце, за Албуми/Картички з?

Лентата Васи с Листенца от цветя LIOOBO, Декоративни Стикери от Самозалепваща се лента с Маргаритками - Етикети с листенца

BGN 4.20

Налично
Налично

Подходящ за diy, направи си САМ, албуми за албуми, украса на помещенията, изготвяне на дневник, украса на стени и т Лесно да падне, не оставя следи и не вреди на повърхността.Изработен от хартия с високо качество, покрита с принтом с настоящите флорални мотиви, красив и ефектен.Едно малко бижу под формата на стикери, с венчелистчета, ще направи живота ви по-цветни.Лесен за използване, просто отклеивается и залепен.Описание на Този продукт представлява стикер във формата на лоба.Този стикер, изработен от хартия премиум-клас, покрита с печат с настоящите флорални мотиви, красиви и шикозни. идеален за работи, работи, албуми за албуми, украса на помещенията, изготвяне на дневник, стени и т. са Малки стикери с листенца, които си живот, правят по-цветна.Характеристики Материал : Хартия. - Размер : приблизително 3,5 x 1,6 x 0,3 виж - Изработен от хартия с високо качество, покрита с принтом с настоящите флорални мотиви, красив и луксозен. - Лесна за използване, просто махнете кората и залепете.

Подробности