.

Неръждаем Кътче за душата, Органайзер за душ с Натяжным стълб, 4-Уровневые Регулируеми рафтове за съхранение на Душата, Рафтове за душ от неръждаема стомана Душ-час?

Неръждаем Кътче за душата, Органайзер за душ с Натяжным стълб, 4-Уровневые Регулируеми рафтове за съхранение на Душата, Рафтове

BGN 0.67

Налично
Налично

【Неръждаем материал】 душ, кът Zeerobee caddy corner е изработена от висококачествени пръти от неръждаема стомана 304 и твърди пластмасови рафтове, които са го направили трайни и могат ефективно да се предотврати корозията в продължение на много години 【Голям капацитет】 С закачалка за кърпи и организатора на 4 големи рафта можете да поставите на рафт шампоан, сапун, климатик, препарат за измиване на тялото, телевизор, самобръсначка с плетене на една кука, гъба и др.Всеки рафт за душата побира бутилка обем 100 грама и е проектиран за семейство от 5 души. 【Е подходящ за повечето душ кабини,】 Можете да зададете този душ-коритото на някоя височина, както е описано в рамките на 56-114 инча.В комплекта са включени и 4 полюса за регулиране на подходяща височина, не трябва да обременяваме себе си резитба на пръта. 【Лекотата на монтажа】 Свържете с резба пръти за необходимо и окачите кошница в шест, за да го направи бързо.Много е удобно за вас за регулиране на положението му по всяко време. 【Стабилност и сигурност】 Нашия дизайн се основава на физични принципи, което го прави по-стабилен и по-безопасно, отколкото други.В натяжном стълб се използват стълбове с дебелина от 1 инч, което осигурява силна фиксация, която остава на място. 【Неръждаем материал】 душ, кът Zeerobee caddy corner е изработена от висококачествени пръти от неръждаема стомана 304 и твърди пластмасови рафтове, които са го направили трайни и могат ефективно да се предотврати корозията в продължение на много години. 【Голям капацитет】 С закачалка за кърпи и организатора на 4 големи рафта можете да поставите на рафт шампоан, сапун, климатик, препарат за измиване на тялото, телевизор, самобръсначка с плетене на една кука, гъба и др.Всеки рафт за душата побира бутилка обем 100 грама и е проектиран за семейство от 5 души. 【Е подходящ за повечето душ кабини,】 Можете да зададете този душ-коритото на някоя височина, както е описано в рамките на 56-114 инча.В комплекта са включени и 4 полюса за регулиране на подходяща височина, не трябва да обременяваме себе си резитба на пръта. 【Лекотата на монтажа】 Свържете с резба пръти за необходимо и окачите кошница в шест, за да го направи бързо.Много е удобно за вас за регулиране на положението му по всяко време. 【Стабилност и сигурност】 Нашия дизайн се основава на физични принципи, което го прави по-стабилен и по-безопасно, отколкото други.

Подробности