.

Yardwe 2 бр. Кутия Настолна Поставка стелажи за Съхранение на Стенен Пластмасов Органайзер За Съхранение на стелажи За Съхранение в Банята Кошница За съхранение в Бан?

Yardwe 2 бр. Кутия Настолна Поставка стелажи за Съхранение на Стенен Пластмасов Органайзер За Съхранение на стелажи За Съхранение

BGN 2.67

Налично
Налично

ПП МАЛКИ КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ С дренажна рафт за съхранение на вещите си в чистота и сухота.ОРГАНАЙЗЕР за ДУШАТА е Изработен от здрава пластмаса.ПЛАСТМАСОВ ДУШ тава - конструкция без перфорация, няма нужда от инструмент или пробивни.МАЛКО ХРАНИЛИЩЕ за БАНЯ - конструкция за монтиране на стена, специално разработени, за да се пести място.СТЕНЕН ОРГАНАЙЗЕР за банята - Изработен от пластмаса и малки КУТИИ ЗА съхранение от полипропилен С поставка за източване, за да си неща остават чисти и сухи.ОРГАНАЙЗЕР за ДУШАТА е Изработен от здрава пластмаса.ПЛАСТМАСОВ ДУШ тава - конструкция без перфорация, няма нужда от инструмент или пробивни.МАЛКО ХРАНИЛИЩЕ за БАНЯ - конструкция за монтиране на стена, специално разработени, за да се пести място.СТЕНЕН ОРГАНАЙЗЕР за банята - Изработен от пластмаса i. Предпоставка включва 2 x притежателя Характеристики - Размер : 14x10,5x10 органайзер за душата. - Материал : полипропилен рафтове за съхранение, монтирани на стената. - Цвят : Син кошница за съхранение в банята. -Подходящ за спални, хол, кухня, офис, конферентни зали, кафе-бара, ресторанти и други места, които можете да си представите, пластмасов органайзер за съхранение.

Подробности