.

WunM Studio CE Керамично Дезинфектант За Ръце, Душ Гел, Шампоан, Бутилка За Вода/Бутилка за Лосион с Зыбучими Пясъци в Ретро стил/Модел Украса Баня, 350 МЛ, Луксозен Подарък ?

WunM Studio CE Керамично Дезинфектант За Ръце, Душ Гел, Шампоан, Бутилка За Вода/Бутилка за Лосион с Зыбучими Пясъци в Ретро

BGN 1.33

Налично
Налично

1 : Материал : реколта керамика, плаващи пясъци, синьо-златно фолио, класически нощното небе на Ван Гог, много модерен и добре, Аксесоари за баня : 390 мл ❤ опаковка за сапун : Изработена от керамични бутилки, ръчно изработени и помпа, изключително здрава и устойчива структура, устойчив на корозия, за да изглеждат като нови след много години употреба.Той е безопасен и лесен за почистване за ежедневна употреба, просто изплакнете и избършете с мека кърпа. ❤ Опаковка сапун за еднократна употреба : Нашият опаковка сапун за ръце в банята разработен с широк отвор и подвижна глава на помпата, което улеснява зареждането.Той е по-экологичен, практични и има единен стил с дизайн на вашия дом. ❤ Мултифункционалност : Бутилка с дозатор сапун се поставя в тази модерна бутилка с дозатор за сапун и лосион с помпа. подходящ за течен сапун за ръце, сапун за съдове, бутилки за шампоан, за душ, лосион и т., идеално за ежедневна употреба. ❤опаковка за сапун : Завършен в приятен стил, подходящ за много декорам, изглежда уникално и подчертават всеки стил декор.Подходящ за семейна баня, на кухненски мивки, тоалетни, за да запази ръцете си чисти.Твърда основа, за да се предотврати подхлъзване по масата. ❤Идеален подарък : Всичко, което трябва да мият ръцете си всеки ден, това е стилен декоративен опаковка за сапун, идеален подарък за вашите приятели или семейство, които обичат керамика за украса на дома си.ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас. 1 : Материал : реколта керамика, плаващи пясъци, синьо-златно фолио, класически нощното небе на Ван Гог, много модерен и добре, Аксесоари за баня : 390 мл. ❤ опаковка за сапун : Изработена от керамични бутилки, ръчно изработени и помпа, изключително здрава и устойчива структура, устойчив на корозия, за да изглеждат като нови след много години употреба.Той е безопасен и лесен за почистване за ежедневна употреба, просто изплакнете и избършете с мека кърпа. ❤ Опаковка сапун за еднократна употреба : Нашият опаковка сапун за ръце в банята разработен с широк отвор и подвижна глава на помпата, което улеснява зареждането.Той е по-экологичен, практични и има единен стил с дизайн на вашия дом. ❤ Мултифункционалност : Бутилка с дозатор сапун се поставя в тази модерна бутилка с дозатор за сапун и лосион с помпа.

Подробности