.

Подложка за баня Uphome, Черно-бели Карирани Дълъг Подложка за Баня, Нескользящий Водопоглощающий Подложка за Баня, Мек Микрофибър, Машинно Пране, Подложки за душа в б?

Подложка за баня Uphome, Черно-бели Карирани Дълъг Подложка за Баня, Нескользящий Водопоглощающий Подложка за Баня, Мек Микрофибър,

BGN 18.36

Налично
Налично

[Ултра мек микрофибър] Това черно-бели постелки за баня, изработени от 100% полиестерНе е много дебел килим, но достатъчно мек на допир, за да отговарят на темата.Плътна повърхност подложка за баня, мека на допир, а купчина издържа на движението на краката, като че ли ступаешь по облаците. [Нескользящая основа TPR] Ние настояваме за това, че мини имоти подложка за баня не са незначителни, и ние са се посветили изследвания и разработки в тази посока.Дъното е изработено от 100% екологично чист термопластичной гума, която е по-здраво, като на пода. [Водопоглощающий] килимче за баня от микрофибър забележително е, че бързо се абсорбира водата и да изсъхва бързо, да го суперпоглощающая повърхност от микрофибър бързо се абсорбира впечатляващо количество вода на влакна и осигурява чистотата на пода в банята и по-голяма сигурност. [Машинно пране] Този пъстро килимче за баня от микрофибър, изпълнени с използване на технологията трупат, достатъчно здрав, за да издържи многократна машинную или ръчно пране, и му е трудно да го пуснете.Цвят не потускнеет и ще остане приятно след измиване. [Многофункционално използване на] Този геометричен подложка за баня има няколко размера по избор.Луксозен карирани подложка може да се използва в банята, мивка, коридор в банята, тоалетна, обличане за кафе, пералня, коридори, а също така е чудесен начин да предпазите прах от входа на дома си. [Ултра мек микрофибър] Това черно-бели постелки за баня, изработени от 100% полиестер.Не е много дебел килим, но достатъчно мек на допир, за да отговарят на темата.Плътна повърхност подложка за баня, мека на допир, а купчина издържа на движението на краката, като че ли ступаешь по облаците. [Нескользящая основа TPR] Ние настояваме за това, че мини имоти подложка за баня не са незначителни, и ние са се посветили изследвания и разработки в тази посока.

Подробности