.

Начало Двустаен Yang HKY 12 бр. Куки за завеса с морски Коньком, Нержавеющее Пръстен За Завеси За Душ, Художествени Декори, Декоративни Куки за Баня (Сребро)

Начало Двустаен Yang HKY 12 бр. Куки за завеса с морски Коньком, Нержавеющее Пръстен За Завеси За Душ, Художествени Декори,

BGN 6.66

Налично
Налично

1 Модерен и сладък куки за завеса "Морско конче със собствените си ръце", куки за завеса за душ - красивата украса за вашата баня.Тези куки за завеса за душ са достатъчно здрави, за да държат тежката завеса. Халки за завеса за душ, подходящи за прът с диаметър 22-30 мм (0,8 "-1,1").Те са лесни за инсталиране.Просто на ръка пръстен за завеси за душ сигурно и затегнете до преки или извити карнизах за завеси за душ. Ще се насладите на тези куки за завеса.Перфектен подарък за вашия дом.Лесен за употреба.Инсталирането отнема само няколко минути, тези халки за завеса за душ позволяват сравнително лесно да окачите завесите за душ и лигавицата. Пратката включва : 12 бр. х кука за завеси за душ.(Други неща, не са включени).Той е направен от тъкан от неръждаема стомана и сплав. Устойчив на корозия и здрав. Размер : както е показано на фигурата. Прости куки за завеса в шикозен стил.Полезни и приятни подаръци за пътуване, деня на благодарността, Коледа, за дома или хотела. Модерен и сладък куки за завеса "Морско конче със собствените си ръце", куки за завеса за душ - красивата украса за вашата баня.Тези куки за завеса за душ са достатъчно здрави, за да държат тежката завеса. Халки за завеса за душ, подходящи за прът с диаметър 22-30 мм (0,8 "-1,1").Те са лесни за инсталиране.Просто на ръка пръстен за завеси за душ сигурно и затегнете до преки или извити карнизах за завеси за душ.

Подробности