.

Чаша RabyLeo 10,5 грама, Определени Небьющихся Многократно Чаши за пиене от 2 цвята, Пластмасова Чаша за четка за зъби, 300 мл, Могат да се мият в съдомиялна машина (Светло р?

Чаша RabyLeo 10,5 грама, Определени Небьющихся Многократно Чаши за пиене от 2 цвята, Пластмасова Чаша за четка за зъби, 300

BGN 1.67

Налично
Налично

?{Защита на околната среда}?-Тази чаша е изработена от материал PP + TPP, който е здрав, гъвкав, издръжлив, безвреден за околната среда и няма мирисЛесни за употреба, подходящи за деца и възрастни. ?{Спестяване на пространство}? -Пластмасови чаши може да добавяте, съхранявате, което пести място в къмпинга или на пикник, че е много подходящ за пътуване или къмпинг. ?{Използването}? - Може да се използва като чаша за пиене, чаша за пиене, удобство на живот, също така се използва като чаша за закуска, а също така може да се използва като чаша за варене на вода, студени напитки, сок, сода и т. ?{Лесно почистване}?-Гладка повърхност, лесен за почистване и не се страхува от попадане на прах и отломки, може да бъде поставен на най-горния рафт на миялната машина или да миете на ръка. ?{Опаковка}? - 2 двухцветных чаша (светло розово и бледо розово) с височина 10,5 см, ширина 7,2 см и тегло 50 грама.Побира 10 унции (300 мл) на любимото си питие.Подходящ за деца и възрастни. ?{Защита на околната среда}?-Тази чаша е изработена от материал PP + TPP, който е здрав, гъвкав, издръжлив, безвреден за околната среда и няма мирис.Лесни за употреба, подходящи за деца и възрастни. ?{Спестяване на пространство}? -Пластмасови чаши може да добавяте, съхранявате, което пести място в къмпинга или на пикник, че е много подходящ за пътуване или къмпинг.

Подробности