.

3D Комплект за работи от хартия, за Украса на стените на Оригами със Собствените си ръце, Творческа Стенно Подвесное Украса, Украса на стените 3D на Хартия модел със С?

3D Комплект за работи от хартия, за Украса на стените на Оригами със Собствените си ръце, Творческа Стенно Подвесное Украса,

BGN 2.00

Налично
Налично

【Бърза доставка】 7-20 дни!!!!!За да изберете по-бърза логистика за васXiloccer Творческа стенно подвесное украса, създайте свои занаяти собствените си ръце, да направи своя дом уникален, прекрасен и ярък. 【Скулптура със собствените си ръце】 Определени за извършване на 3 D-хартия Xiloccer, развива мозъка в процеса на производство и подобрява взаимното разбирателство.имат уникална стени. 【Лесен монтаж】 Комплект за домашно стенен декор ръчно изработени Xiloccer, който лесно да се събере, да развива уменията си ръчно изработване, стимулира вашите произведения на въображението и мисловните способности, развива търпението и подобрява отношенията с вашите другар. 【Уникален подарък】 идеален за подарък за нов дом, на връщане у дома или в офиса.Луд комплект "Направи си сам" за твоите деца, подарък за вашите приятели.Използвайте този комплект за работи от хартия за творчески игри и приятно прекарване на времето с приятели, колеги, деца или юноши с родителите си, за да създадат заедно стилна декорация за стена, ръчна изработка. 【100% гаранция за】 че заслужават по-добро, за да работи със собствените си ръце.Наш основен приоритет е удовлетвореността на клиентите.Ние винаги се стремим да предоставим най-добрите продукти и първокласно обслужване за приятелите на всеки купувач и за вас.Ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 30 дни и ние ще ви предоставим повторен замяна или възстановяване и пълно възстановяване. 【Бърза доставка】 7-20 дни!!!!!За да изберете по-бърза логистика за вас.Xiloccer Творческа стенно подвесное украса, създайте свои занаяти собствените си ръце, да направи своя дом уникален, прекрасен и ярък. 【Скулптура със собствените си ръце】 Определени за извършване на 3 D-хартия Xiloccer, развива мозъка в процеса на производство и подобрява взаимното разбирателство.имат уникална стени. 【Лесен монтаж】 Комплект за домашно стенен декор ръчно изработени Xiloccer, който лесно да се събере, да развива уменията си ръчно изработване, стимулира вашите произведения на въображението и мисловните способности, развива търпението и подобрява отношенията с вашите другар. 【Уникален подарък】 идеален за подарък за нов дом, на връщане у дома или в офиса.Луд комплект "Направи си сам" за твоите деца, подарък за вашите приятели.Използвайте този комплект за работи от хартия за творчески игри и приятно прекарване на времето с приятели, колеги, деца или юноши с родителите си, за да създадат заедно стилна декорация за стена, ръчна изработка. 【100% гаранция за】 че заслужават по-добро, за да работи със собствените си ръце.Наш основен приоритет е удовлетвореността на клиентите.Ние винаги се стремим да предоставим най-добрите продукти и първокласно обслужване за приятелите на всеки купувач и за вас.

Подробности