.

Украса за Хелоуин На Открито, 5 бр., Окачени Светещи Шапки на Вещици с Подсветка на Хелоуин, Крачета, 10 Led, 3,2 Метра/бр., Цветни Гирлянди за Хелоуин, Работещи на Батерии ?

Украса за Хелоуин На Открито, 5 бр., Окачени Светещи Шапки на Вещици с Подсветка на Хелоуин, Крачета, 10 Led, 3,2 Метра/бр.,

BGN 3.33

Налично
Налично

[5 бр подвесного декор за краката вещица за Хелоуин] се предлага с 5 и с малко пари висящи украшения за крака вещица за Хелоуин, всяка с размери 28 * 13 инча.Всяка шапка е в горната част шнур за лесно закачване навсякъде.Идва с 30-метрова висящи конци за лесно декориране на открито и закрито. [Дизайн и 5 цвята] Уникален дизайн и с комбинация от ведьминых крачета и шапка.Предлага се в 5 различни цвята : бял, лилав, бял, оранжев, червен.Украса за Хелоуин са изработени от полиестер и материали за електронни компоненти, леки и здрави за използване. [3 режима и цветни светлини за Хелоуин] Всяка шапка с предварително подсвеченными 10 led гирлянди, само на 5 групи от по 50 led крушки.Можете да използвате бутона на отделението за батерията за смяна на режима на осветлението (постоянно включени).Отделението отделение се намира на дъното на вещици. Забележка : Струнни светлини трябва да се разшири себе си. [Работи на батерии] Всеки украса за Хелоуин се захранва от 2 батерии CR20232 (влизат в комплекта).Висока яркост, ниска консумация на енергия и дълъг живот.Светлини Хелоуин не ще бъде лесно да се нагорещят след продължителна употреба. [ Зловеща украса за Хелоуин] Той също може да бъде украсена по време на парти в чест на Хелоуин, корнизи, дървета, тавани, градини, декорации за дома в помещения и на открито на Хелоуин и така нататък. подвесного декор за краката вещица за Хелоуин] се предлага с 5 и с малко пари висящи украшения за крака вещица за Хелоуин, всяка с размери 28 * 13 инча.Всяка шапка е в горната част шнур за лесно закачване навсякъде.Идва с 30-метрова висящи конци за лесно декориране на открито и закрито. [Дизайн и 5 цвята] Уникален дизайн и с комбинация от ведьминых крачета и шапка.Предлага се в 5 различни цвята : бял, лилав, бял, оранжев, червен.Украса за Хелоуин са изработени от полиестер и материали за електронни компоненти, леки и здрави за използване. [3 режима и цветни светлини за Хелоуин] Всяка шапка с предварително подсвеченными 10 led гирлянди, само на 5 групи от по 50 led крушки.Можете да използвате бутона на отделението за батерията за смяна на режима на осветлението (постоянно включени).

Подробности

size:
Hanging witch:
28*13 inch (H*W).
Hanging string:
30 Ft.
String Light:
3.3 Ft.
Weight:
0.5 pound.
Product appearance:
witch hat + witch legs.
Material:
polyester + electronic components.
Product color:
white, purple, green, orange, red.
Light color:
color (warm white + green + red + blue).
Number of lights/string:
10 lights/string.
Lighting mode:
steady on.
Power supply:
2*CR2032 battery (included).
Applicable scene:
Halloween decorations, Halloween party decoration, eaves, tree, ceiling, garden, etc.
Package Includes:
5 x Halloween Witch Leg Hanging Decor :
1 x 30ft hanging string :