.

За да предизвика Сменяеми Остриета, 4 бр. Ножове контролер Резервни Части контролер от Неръждаема Стомана за Xbox One Elite Controller Series 2 Модел 1797 (черен)

За да предизвика Сменяеми Остриета, 4 бр. Ножове контролер Резервни Части контролер от Неръждаема Стомана за Xbox One Elite

BGN 13.33

Налично
Налично

Отлична производителност : Снимайте по-бързо с помощта на Hair Trigger Locks за контролери One EliteИ вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води.Съвместимост и нов външен вид : Пускови бутони, са съвместими с безжичен контролер For One серия Elite 2. Стари износени бутони лесно се заменя с нашите запчастями.Освен това, това отличава вашия контролер от тълпата нов външен вид.ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : тичай по-бързо с помощта на Hair Trigger Locks контролера на Xbox One Elite.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води.Лесно управление : Нашите сменяеми остриета осигуряват на вашите пръсти по-голям контрол, така че няма нужда да се откъсне палци от ръкохватката, за да изпълни сложни комбинации от скокове, насочване и изстрел.Съвместимост и нов външен вид : Идеално съвместима с един елитен безжичен контролер серия 2. Просто заменете старите износени бутона нашите запчастями.Освен това, това отличава вашия контролер от тълпата нов външен вид.Отлична производителност : Снимайте по-бързо с помощта на Hair Trigger Locks за контролери One Elite.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води.Съвместимост и нов външен вид : Пускови бутони, са съвместими с безжичен контролер For One серия Elite 2. Стари износени бутони лесно се заменя с нашите запчастями.Освен това, това отличава вашия контролер от тълпата нов външен вид.ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : тичай по-бързо с помощта на Hair Trigger Locks контролера на Xbox One Elite.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води.Лесно управление : Нашите сменяеми остриета осигуряват на вашите пръсти по-голям контрол, така че няма нужда да се откъсне палци от ръкохватката, за да изпълни сложни комбинации от скокове, насочване и изстрел.Съвместимост и нов външен вид : Идеално съвместима с един елитен безжичен контролер серия 2. Просто заменете старите износени бутона нашите запчастями.Освен това, това отличава вашия контролер от тълпата нов външен вид. Съвместимост и нов външен вид : идеално съвместим с безжични контролери от серията Xbox One Елит 2. Лесно замяна на старите износени бутона нашите запчастями.Освен това, това отличава вашия контролер от тълпата нов, свеж външен вид. Материал и идеална за засаждане : 4шт остриета за луксозни контролер, изработени от неръждаема стомана са идеални и като същите оригинални части, много са трайни и не ще бъде лесно да се износи.

Подробности

Item Type:
Controller Paddles
Material:
Stainless Steel
Available:
For Xbox One Elite Controller Series 2 Model 1797
Parameters:
1. Improved Accuracy and Accuracy:
the Paddles Are Well Made and the Button Mapping Controller is Very Simple
2. This Brand New Exclusive Button Replaces the Old and Damaged Buttons, and is Exactly the Same As the Original Button Group, Giving Your Controller a New Look:
3. Smoother Runs:
Fire Faster with the Hair Trigger Lock for the for Xbox One Elite Series 2 Controller
4. Easy Replacement:
No Need to Remove the Controllers, Just Place Them in the Right Holes
How to Use:
Take the product and use it.:
Package List:
4 x Controller Paddles:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: