.

Lacyhop жени мъже зимен ботуш дърпане на снежни ботуши комфорт топли ботуши студено време захлъзване- устойчив туризъм Бучка Лека плюшена облицована на открито обувк?

Lacyhop жени мъже зимен ботуш дърпане на снежни ботуши комфорт топли ботуши студено време захлъзване- устойчив туризъм Бучка Лека плюшена облицована на открито обувки маслинено зелено 5

BGN 29.39

Налично
Налично

Съдържание на пакета : 1 чифт снежни ботуши (други аксесоари не са включени) Съвети : 1 Универсалността и защитата правят перфектната плюшена обувка за мокро, студено и снежно време . (Всички измервания в CM и моля, обърнете внимание на 1см = 0,39inch, 1inch = 2,54 cm) Поемете на студа : повторно заредена актуализация на нашата класика за студено време. Цветовете могат да бъдат малко по -различни в зависимост от настройките на компютъра и монитора. Анти-скид каучукова подметка за много повърхностна сцепление. Поводи : Снежните ботуши са не само подходящи за снежни дни. Можете да носите зимните ботуши, за да работите, да пазарувате, да ходите на училище, да пътувате и дори да го давате на роднините и приятелите си по празници. Подходящ за многократно повод : дейности на закрито и на открито през студена зима. : Нашите снежни ботуши за жените мъже са проектирани като модел на несериоз, със супер захващане и водоустойчива производителност. Перфектен за снежни дни, дъждовни дни, ски, ходене, риболов, пешеходни кучета и други спортове на открито, а също така е подходящо за дънки и панталони и др. Снежните ботуши зимата имат устойчива на мръсотия екстериор, които ни помагат лесно да почистваме . Външни стилове с топла плюшена подплата, поддържайки крака си изключително удобно през целия зимен сняг. Позволява ви да бягате или да танцувате при силен дъжд, без да се притеснявате за подхлъзване . Дръжте топли : Зимни снежни ботуши с мека и гъста плюшена подплата, поддържайте краката си топли и уютно от екстремно време, нека тази зима вече не е студена. Моля, сравнете размерите на детайлите с вашите, преди да купите !!! 2.

Подробности