.

Слънчеви рокли жени летни ежедневни без ръкави бохо с роли люлка мини слънчеви джаси за жени флорални печат плюс рокля с размер за жени кръгла шия за завършване на ?

Слънчеви рокли жени летни ежедневни без ръкави бохо с роли люлка мини слънчеви джаси за жени флорални печат плюс рокля с размер за жени кръгла шия за завършване на рокля

BGN 2.67

Налично
Налично

За летни слънчеви рокли за жени 2022 г Плажна рокля : . Сдвоете с ботуши, сандали или високи токчета, добавете бижута и имате безпроблемен през деня. Това ще бъде перфектен подарък за вашата мама, леля, баба или най -добрите ви приятели! Повод : Тази рокля с плюс размер е доста страхотна за лятно плажно парти, домашно облекло, офис или посещение на сватба, меден месец, среща с гадже . Ако имате някакви проблеми при закупуването или използването на продукта, моля, кажете ни да го разрешим в Time We, може да не успеете да направим всеки продукт перфектен, но ние ще направим всичко възможно, за да решим проблема за вашето разбиране, ще бъде високо оценен от материалите : Тези тези Слънчеви рокли жени Лятна ежедневна без ръкави Бохо Руф люлка мини мини слънчеви джаси за жени флорални печат плюс рокля с размер за жени рокля за завършване на шията е изработена от памук и полиестер, мека на допир, удобна и дишаща за носене, леки и издръжливи, лесни за почистване и сухо , Не е лесно да се свие или деформира, правилната еластичност го прави близо до кожата ви, не прекалено стегната или разхлабена, което ви дава удобно изживяване на носенето . Двойка елегантни помпи или плоски ботуши са достатъчни, за да придадат на рокля в стил от свободното време; С чанта, токчета на петите и жените рокля вие сте звездата на всяко събитие . Чрез „Свържете се с продавачите“ и ние ще отговорим в рамките на 12hs. Можете дори да се носите като алтернатива на палто, яке или ризи през пролетта, сезон на есента или дори да се носите сами през лятото! Страхотно със сламена шапка, чанта, за да завършите моден летен външен вид. Колокация Препоръка : . Мач : Тази рокля с кръгло деколте за жени плажна ваканция Характеристиката на различни класически плътни цветове, прости и стилни, определено е готин привличащ очи през лятото.

Подробности