.

ZRSJ Стилен и издръжлив Кутия за котешки Тоалетни, Напълно Затворени Котешки тоалетна, Брызгозащищенный, Много Голяма Саксия с Пясък за Котешки Екскременти за домаш?

ZRSJ Стилен и издръжлив Кутия за котешки Тоалетни, Напълно Затворени Котешки тоалетна, Брызгозащищенный, Много Голяма Саксия

BGN 125.35

Налично
Налично

● Лесен за почистване : просто извадете тавата и хвърли го; всеки улей има капачка, която може бързо да се изхвърлиЗа еднократна употреба тави покрити с пластмаса за предотвратяване на течове и поддържане на чистотата на пода. ● Сигурност : Подложка за котешки тоалетни, изработени от нескользящего материал, който улавя леген за котешки тоалетни в правилната позиция, за да гарантира сигурността на вашите домашни любимци. ● Здрава : Изработени от трайни материали, пълнител за коте могат да издържат на дъвченето, алчен, разрывание, попадането на течности и всякакъв друг вид щети, които коте може да опита. ● Трайно кофата за боклук : Висок край на този боклук кофи помага заключва уплътнение за боклук на място и намалява работна боклук.Вход в тава за котешки тоалетни се намира по-долу, което е удобно за събиране и настаняване. ● Следпродажбено обслужване : Ние се стремим да ви предоставим продуктите на най-високо качество.Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с нас и ние ще решим проблема си тук.Конструкция, лесна поддръжка, благодарение на което котката винаги остава чист и благоухающей. Характеристики : Този кучешки тоалетна ще привикнат на кучето редовно да уринират и дефекират в къщата, не го замърсява.Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав.Стилен външен вид на мебелите е хармонично, ще се впишат в интериора на вашия дом.

Подробности

Name:
Cat litter deodorant pad
material:
plastic
Color:
silver
Size:
492MMx549MMx459MM
Applicable dogs:
suitable for small and medium-sized dogs and cats
Due to the difference in display and lighting effects, the actual color of the project may be slightly different from the color shown on the picture. Thank you! :
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :
This kind of litter box provides sufficient space for cats to play comfortably, and is very suitable for small cats or kittens. :