.

GRETD Сизалевая Въже Котешки Дърво САМ Когтеточка Котешка Играчка за Катерене Рама Подмяна на Веревочных Краката на Масата за Заточване на Ноктите на Котешка скребн?

GRETD Сизалевая Въже Котешки Дърво САМ Когтеточка Котешка Играчка за Катерене Рама Подмяна на Веревочных Краката на Масата

BGN 188.32

Налично
Налично

1 Можете да го прикачите към своите мебели, за да се предотврати повреда котки. Дълъг срок на експлоатация : благодарение на материала, това въже е здрав и му е лесно да боли. Ефективност : това е отличен заместител на старите износени въжета на котешки когтеточке / дърво, направете го като нов, да се отърва от вас да се налага да купуват нова. Здравословен : тя е безопасна и материален, този продукт е предназначен за домашни любимци. Определяне на въже малко грубовата за човека, но това е нещо, което се харесва на котката.Това ги намалява с ума и помага да спра да се почеше и на други места.Описание на продукта : Име на продукта : Сизалевая веревкаматериал : естествена сизалевая дължина : 20 м/50 метра/100 метра Диаметър на сизалевой въже : 4 мм/5 мм/6 мм/8 мм/10 мм Диаметър на фигура показва 5 мм за вашата помощ. Можете да го прикачите към своите мебели, за да се предотврати повреда котки. Дълъг срок на експлоатация : благодарение на материала, това въже е здрав и му е лесно да боли. Ефективност : това е отличен заместител на старите износени въжета на котешки когтеточке / дърво, направете го като нов, да се отърва от вас да се налага да купуват нова. Здравословен : това е безопасен материал, този продукт е предназначен за домашни любимци.

Подробности