.

hanxiaoyishop котешката Творчески Диня котешката Напълно Затворени Котешки Тоалетна, Голяма Кутия За Котешки Тоалетни Принадлежности За Котки Тава За Котешки Тоалетни ?

hanxiaoyishop котешката Творчески Диня котешката Напълно Затворени Котешки Тоалетна, Голяма Кутия За Котешки Тоалетни Принадлежности

BGN 38.05

Налично
Налично

Котешката се опита да се решат някои проблеми в процеса на отглеждане на котката елегантен начин, който предлага много по-приятно изживяване на живота, както за котки, така и за любители на котки Малък замък за котки, креативен и уникален дизайн във формата на диня, ще котка неговото собствено пространство. Затворена врата лента, подвижна, котки лесно да се влиза и излиза. Вградена гребло за котешки тоалетни, стабилна заетост, по-удобна за съхранение на кутии за лопати. Пространство за голям капацитет, настаняване на котки с тегло до 7,5 кг, които могат свободно да влизат и излизат.Наименование на продукта : затворена капацитет за котешки тоалетни Материал изделия : ABS Цвят на продукта : цвят диня, цвят от грейпфрут Тегло на продукта : 4,5 кг Приложим размер : котка в рамките на 7,5 кг Област на приложение : семейство, на открито Препоръка : 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 с Изключение на стоки, различни от тези, които са показани на снимките на стоката.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитор може да има разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.

Подробности