.

Кутия за котешки тоалетни luckxuan Проста Кутия за Котешки тоалетни Полузакрытый Открит Котешки Тоалетна Котешки Гърне Голяма Кутия за Котешки тоалетни Принадлежнос?

Кутия за котешки тоалетни luckxuan Проста Кутия за Котешки тоалетни Полузакрытый Открит Котешки Тоалетна Котешки Гърне Голяма

BGN 27.96

Налично
Налично

1 Идеален подарък : Тази кутия за котешки тоалетни красива на външен вид и уникален дизайн, който идеално решава ежедневните проблеми, грижа за вашите домашни любимци.Това е най-добрият избор за домашни любимци, и той определено ще се превърне в любимец на домашни любимци. Размер : 20 см х 48 см х 38 см / 7,8 инча × 18,9 инча × 14,9 инча. Материал : полипропилен. Самостоятелна конструкция, лесен за повдигане и разтоварване, не е необходимо отваряне на капака, за смяна на пясък, вградена педал за отстраняване на пясък, не изваждайте пълнител за котешки тоалетни.Дъга засилени, но защитата от пръски е по-силен.Подходящ за котки среден размер, с тегло около 15 кг 5. Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Този котешката тоалетна е подходяща за котки от всички породи.Голямо пространство създава котка комфортни условия.Име на продукта : кутия за котешки тоалетни, котешки тоалетна Материал изделия : полипропилен Тип : полузакрытый Бързо : 1.

Подробности