.

Електрическа Танцьорка Риба Котка Реалистична Играчка Плюшен Имитация на Електрическа Кукла Рибата е Прясна коча билка Котката Обичаше Зареждане на USB кабела Лес?

Електрическа Танцьорка Риба Котка Реалистична Играчка Плюшен Имитация на Електрическа Кукла Рибата е Прясна коча билка Котката

BGN 22.53

Налично
Налично

?【Най-добрите грижи за домашни любимци,】 Тази цветна играчка-рибка ще ви вашата котка е много забавно и ще се чувствам по-малко самотен, когато ви няма у домаПодобрете отношенията между вас и вашата котка. Забележка : В имитированной риба има сензор, моля, изхвърлете го, така че той започна да се движи при включване на прекъсвач. ?【Играчка за котки Fish flops】 Интерактивна играчка за котки с вграден сензорен датчик.Той поклати и издава звук, когато си котки похлопывают рибка по брюшку, което позволява на котката да се съсредоточи върху отвътре и да се освободят цялата тази енергия.След известно време, той влиза в икономичен режим" и се активира само с натискането на един. ?【3 D-печат и имитационный дизайн】 Сме използвали технология за 3 D печат и имитационный дизайн, за да се даде тази играчка-риба реалистичен външен вид. ?【Безопасен материал】 е Изработена от памук и кратък плюшени, той е мек и не съдържа химикали или вредни вещества, които няма да навредят на лапам на вашата котка. ?【За обслужване на клиенти】 Тази играчка-рибка предлага 30 дневна гаранция за ремонт / замяна при всякакви възникнали проблеми.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за решаване на проблеми с продукта. ?【Най-добрите грижи за домашни любимци,】 Тази цветна играчка-рибка ще ви вашата котка е много забавно и ще се чувствам по-малко самотен, когато ви няма у дома.Подобрете отношенията между вас и вашата котка. Забележка : В имитированной риба има сензор, моля, изхвърлете го, така че той започна да се движи при включване на прекъсвач. ?【Играчка за котки Fish flops】 Интерактивна играчка за котки с вграден сензорен датчик.Той поклати и издава звук, когато си котки похлопывают рибка по брюшку, което позволява на котката да се съсредоточи върху отвътре и да се освободят цялата тази енергия.След известно време, той влиза в икономичен режим" и се активира само с натискането на един. ?【3 D-печат и имитационный дизайн】 Сме използвали технология за 3 D печат и имитационный дизайн, за да се даде тази играчка-риба реалистичен външен вид. ?【Безопасен материал】 е Изработена от памук и кратък плюшени, той е мек и не съдържа химикали или вредни вещества, които няма да навредят на лапам на вашата котка. ?【За обслужване на клиенти】 Тази играчка-рибка предлага 30 дневна гаранция за ремонт / замяна при всякакви възникнали проблеми.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за решаване на проблеми с продукта. (★ Моля, обърнете внимание : заредете се, завъртете ключа, а след това бавно двигайте опашка, за да се приведе в действие при първото използване.

Подробности