.

Коприна шапчица за сън LilySilk за косата Еластична -Нощна шапчица - за жени, Шапка за сън от 100 Естествена коприна - за къдрици (Розово-розови)

Коприна шапчица за сън LilySilk за косата Еластична -Нощна шапчица - за жени, Шапка за сън от 100 Естествена коприна - за

BGN 2.00

Налично
Налично

- Изработен от мек, гладък и естествен копринен материал -Намалява таблата и предпазва от изсушаване на косата. -Позволява на вашите скъпи прическам се плъзгат по възглавницата и запазват формата си. -Подобрява кръвообращението и храносмилането. ❤ПРЕДПАЗВА от КОСОПАД е изключително леки, лесно да ги носите със себе си при пътуванията; покрити с тази копринени шапочкой, косата все още може да диша!. ❤Грижи / Опаковки / подарък Употреба : Коприна шапчица са леки, но достатъчно здрав, за да издържи честата пране.Ръчно или машинно пране със студена вода в щадящем режим.Дръж се да изсъхне. Красива подарък кутия опаковани; Сладък подарък за съпруга, майка, приятелка или просто се поглезете!. ❤ПРЕДПАЗВА от КОСОПАД е изключително леки, лесно да ги носите със себе си при пътуванията; покрити с тази копринени шапочкой, косата все още може да диша!. ❤Грижи / Опаковки / подарък Употреба : Коприна шапчица са леки, но достатъчно здрав, за да издържи честата пране.Ръчно или машинно пране със студена вода в щадящем режим.Дръж се да изсъхне. Красива подарък кутия опаковани; Сладък подарък за съпруга, майка, приятелка или просто се поглезете!.Материал : Коприна тутового цвят притежава луксозна драпировкой и незабравимо усещане.Коприна натурален, безвреден за кожата и по-мягок за кожата и косата, от синтетични алтернативи.Естественото дишане коприна и уникални влагоотводящие свойства го правят особено добър материал за грижа за косата.

Подробности