.

Автоматично дозиране система за течен сапун Milongkeji за Домашна Баня и Кухня Безконтактен Hands Free (Цвят: 300 мл, Идва от САЩ)

Автоматично дозиране система за течен сапун Milongkeji за Домашна Баня и Кухня Безконтактен Hands Free (Цвят: 300 мл, Идва

BGN 3.33

Налично
Налично

1 : Разстояние на четене, разстояние от сензора до ръцете е 2-3 инча - това е точното разстояние 2 : Обем на течност по подразбиране е : 1 мл. След 2 секунди се появи втората течност (ако дланта остава на дланта за повече от 2 секунди). 3 : Преди да подмените нова батерия, натиснете ключа за захранване на база инсталирайте нова батерия и капакът на отделението за батерията, и след това натиснете отново клавиша. 4 : Напълно водоустойчив дизайн. 1 : Разстояние на четене, разстояние от сензора до ръцете е 2-3 инча - това е точното разстояние. 2 : Обем на течност по подразбиране е : 1 мл. След 2 секунди се появи втората течност (ако дланта остава на дланта за повече от 2 секунди). 3 : Преди да подмените нова батерия, натиснете ключа за захранване на база инсталирайте нова батерия и капакът на отделението за батерията, и след това натиснете отново клавиша. 4 : Напълно водоустойчив дизайн.Основни характеристики : Водоустойчив дизайн, моющийся, защита от инфрачервени смущения.

Подробности