.

Комплекти, завеси за душ с Банданой, Нескользящий Подложка, Капак на Тоалетната чиния, Подложка За баня, Кърпа с Пейсли, Тъмно Синьо Цвете на Мандала в стил Бохо, Юго?

Комплекти, завеси за душ с Банданой, Нескользящий Подложка, Капак на Тоалетната чиния, Подложка За баня, Кърпа с Пейсли,

BGN 1.67

Налично
Налично

✸ Размер на комплекта завесата за душа в банята : размер на душ завеси в стил бохо : 70 "L × 69" W, размер на подложка за баня в западен стил : 23,6 "L × 15,7" W, размерът на покрива, тоалетната : 16,5 "L × 14,6" W, размер на килима U-образна форма : 17,7 "L × 15,8" W Този комплект за баня с размер на душ завеси и постелки подходящ за повечето бани. ✸ Водонепропусклива завеса за душ : Нашата завеса за душ blue bandana е изработена от умело подбрана и внимателно тествани полиестерен плат, който може да издържа на въздействие на влага в банята.Постелки за баня с неплъзгащи гумена подложка почти не се плъзгат по повърхността на пода. ✸ Ретро декор : Уникални завеси за душ пейсли за комплекти за баня са разработени с помощта на индивидуални модели юго-западна пейсли кърпа син цвят с флорални принтом напреднали технологии за дигитален печат HD, ясна и не выцветающие, набор от завесата за душа ще направи вашата баня по-привлекателна. ✸ Лесна инсталация и поддръжка : 12 куки в пакет, са лесни за инсталиране.Можете да използвате тези 4ШТ комплекти завеса за душ, за да украсят вашата баня, на прозореца, на стената, стая, апартамент и всяко място, където ви харесва.Ръчно или машинно пране в студена вода, след това да изсъхне, гладьте при ниска температура, моля, не се излагайте на слънце, не отбеливайте. ✸ПРИЧИНА : Синя завеса за душ се използва не само в банята, но и като гоблени, покривки за маса, прозрачни пердета, използвани в хола, спалнята, открит двор, фермерска къща.Нашите комплекти, завеси за душ в бирюзовом стил в селски стил с подови изтривалки на разположение също ще се превърне в идеален избор за подарък на празника, загряващ къща, Коледа, нова година. ✸ Размер на комплекта завесата за душа в банята : размер на душ завеси в стил бохо : 70 "L × 69" W, размер на подложка за баня в западен стил : 23,6 "L × 15,7" W, размерът на покрива, тоалетната : 16,5 "L × 14,6" W, размер на килима U-образна форма : 17,7 "L × 15,8" W. Този комплект за баня с размер на душ завеси и постелки подходящ за повечето бани. ✸ Водонепропусклива завеса за душ : Нашата завеса за душ blue bandana е изработена от умело подбрана и внимателно тествани полиестерен плат, който може да издържа на въздействие на влага в банята.Постелки за баня с неплъзгащи гумена подложка почти не се плъзгат по повърхността на пода. ✸ Ретро декор : Уникални завеси за душ пейсли за комплекти за баня са разработени с помощта на индивидуални модели юго-западна пейсли кърпа син цвят с флорални принтом напреднали технологии за дигитален печат HD, ясна и не выцветающие, набор от завесата за душа ще направи вашата баня по-привлекателна. ✸ Лесна инсталация и поддръжка : 12 куки в пакет, са лесни за инсталиране.Можете да използвате тези 4ШТ комплекти завеса за душ, за да украсят вашата баня, на прозореца, на стената, стая, апартамент и всяко място, където ви харесва.

Подробности