.

Забавни постелки за пода, о, не! Не ти отново - Здрава, Стираемый в колата Вратата подложка за вътрешни и външни врати 23,6 инча (д) X 15,7 инча (ш)

Забавни постелки за пода, о, не! Не ти отново - Здрава, Стираемый в колата Вратата подложка за вътрешни и външни врати 23,6

BGN 9.59

Налично
Налично

Здрав огнеупорни покрив от нетъкан текстил Висок клас дизайн от "Funny Kids' Home". 23,6 инча (Д) x 15,7 инча (Ш), дебелина на 3/16 инча.С неплъзгащи подплата от неопреновой каучук.Неопреновая гума за почистване на обувки осигурява чистота на пода.Подсушете мокри краката, премахване на мръсотия, прах и копоть!.Нашите стелки са трайни и термостойки.Те могат да изсъхне мокри краката, премахване на мръсотия, процедурите и налипшую копоть!.Размери : 23,6 "(Д) x 15,7" (Ш), дебелина на 3/16".Това гарантира, че те не засядат, заедно с като.С неплъзгащи подплата от неопреновой на изделия от каучук и горна част от нетъкан текстил.Неопреновая гума за почистване на обувки осигурява чистота на пода.Дизайн с весели думи отгоре.По този начин, могат да се използват като забавна украса за дома или подарък като подарък за рожден ден, подарък за коледа, "благодаря" подаръци за вашия приятел.

Подробности