.

F FiGoal 2 бр. Големи Висящи Украшения-Призраци на Хелоуин с led Очите и Звук, Висящи Украшения-Скелети на Веригата, Ужасно Страховито духа на Хелоуин, Вътрешно и Външно У?

F FiGoal 2 бр. Големи Висящи Украшения-Призраци на Хелоуин с led Очите и Звук, Висящи Украшения-Скелети на Веригата, Ужасно

BGN 1.33

Налично
Налично

Чудесен комплект : Този набор от висящи украси за Хелоуин идва с 2 дизайнами 43,3-инчов голям подвесного призрак с led подсветка страховитите червени очи (нуждаете се от 2 батерии тип АА в комплекта не са включени) и страшно звукТози набор от бижута във формата на скелет е снабден с веригата, по-реалистични и весели.Задължително условие за Хелоуин : Това е подвесное украса за Хелоуин от духове къща е идеална за тематични партита в чест на Хелоуин, на къщата с духове, всекидневна, двор, бар и други обстановка места.Идеален за създаване на зловещата атмосфера в деня на Хелоуин с помощта на висящи бижута Дух на закрито и открито.Лесна употреба : Огромни висящи украшения с духове на Хелоуин могат лесно да се мотае на дърветата, стени и корнизи, и т. При лек полъх на вятъра при хора може да възникне усещане за духове, и те да почувстват силна ужасна е атмосферата на Хелоуин.ВИСОКО КАЧЕСТВО : Висящи призраци Хелоуин са изработени от полиестер, леки, развевающиеся и здрави за по-дълга употреба.

Подробности