.

DomKom [Новост 2023 г.] 5-подножието на Великденски декорации за прозорци с Надуваеми Заек, вградени светодиоди, Щастливи Великденски Надуваеми Декорации за двор за Праз?

DomKom [Новост 2023 г.] 5-подножието на Великденски декорации за прозорци с Надуваеми Заек, вградени светодиоди, Щастливи

BGN 2.00

Налично
Налично

【Сладък и колоритен дизайн】 : Нов дизайн за Великден през 2023 годинаЧестит Бууни излиза от прозореца.Празнувайте сезон с Надуваеми великден заек с цветни. 【Отлична изработка】 : Великден надуваем декор е изработен от висококачествена тъкан с двойно покритие 210 т. Страхотна прострочка увеличава дълголетие в украса.Мощен вентилатор в съчетание с качествени материи достатъчно, за да направи зайче пухлым веднага след надувания. 【Лесен за персонализиране и запазване на】 : Самонадувается и издухан, просто поставете този великден надуваем вграден вентилатор и прикрутите вендузата към прозореца.Той надуется за няколко секунди и всичко появи в един миг!Не се тревожи за надуваем де не ще унесено от вятъра. 【Ярки светлини】 : Вградени led светлини, ярки светодиоди с радост осветяват прозорците, ако не разполагате с много пространство в двора, това е надувное украса за външно прозорци happy easter ще бъде отлично допълнение. 【Висококачествени услуги】 : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, чрез "Свържете се с продавача".Ние осигуряваме безплатно услуга за връщане и размяна. 【Сладък и колоритен дизайн】 : Нов дизайн за Великден през 2023 година.Честит Бууни излиза от прозореца.Празнувайте сезон с Надуваеми великден заек с цветни. 【Отлична изработка】 : Великден надуваем декор е изработен от висококачествена тъкан с двойно покритие 210 т. Страхотна прострочка увеличава дълголетие в украса.Мощен вентилатор в съчетание с качествени материи достатъчно, за да направи зайче пухлым веднага след надувания. 【Лесен за персонализиране и запазване на】 : Самонадувается и издухан, просто поставете този великден надуваем вграден вентилатор и прикрутите вендузата към прозореца.

Подробности