.

5 метра Окачен Трупът на Мъртва Жертва Подпори Украса за Хелоуин, Призрачен Духове Къща Набор от Декор За Хелоуин Страшни Украса За Хелоуин На Открито, Надуваеми Де?

5 метра Окачен Трупът на Мъртва Жертва Подпори Украса за Хелоуин, Призрачен Духове Къща Набор от Декор За Хелоуин Страшни

BGN 1.67

Налично
Налично

【Трупове на мястото на убийството】 - Торби за трупове размер от 5 метра за създаването на реалистични сцени на ужасите за Хелоуин, която изпълва околната среда ужасяваща атмосфера убийства 【Къде да го】 - Можете да окачите тялото на дървото в двора; сложете го на тревата, bathtub.it страхотна идея да го сложите в машината на вашето семейство, това го плаши!. 【Че ще получите】 - Надуваем манекен x1, метална лента x1, черна чанта за тялото x1, дълго въже x1. 【Бързо сглобяване】 - Напълнете една надуваема опора газ, поставете я в нашият черен найлонов плик, прикрепете пеньковой въже, а след това увийте сребристо тиксо ключови части. 【Применимая сцена】-Страшната декорация за Хелоуин отличен за декорация Хелоуин на открито и закрито, както и за декора на дома за Хелоуин.Му е идеален да се използва в навечерието на Хелоуин, в нощта на тиражите, в къщи с духове къща и в двора.Два начина на използването на подпори на мъртвата жертва:. Можете да поставите призрачен декор на къща с духове къща във вътрешния двор.

Подробности