.

Коледни надуваеми украшения Hioasis с дължина 10 метра, Надуваем замък от най-ярките бонбони с Сантой, Елени, Пингвини, Пряниками - Надуваеми външни декорации за двор съ?

Коледни надуваеми украшения Hioasis с дължина 10 метра, Надуваем замък от най-ярките бонбони с Сантой, Елени, Пингвини, Пряниками

BGN 65.00

Налично
Налично

?【Уникален дизайн】 Коледни надуваеми външни декорации повтарят дизайн на външния вид на замъкДядо коледа, Penguin, Човечето, те высовывали глави от прозорците, за да поздравят всички, които създаваха приятна атмосфера. ?【Здрав, и добре направен】 Нашия 10-крак коледен надуваем замък изработен от полиестер 190 Т, добре изработена, лек и издръжлив, устойчив на атмосферни влияния, разрывостойкий и издръжлив.Подови надуваеми украшения оборудвани с мощни и описани UL воздуходувкой доказателство за освобождаване от и переходникой сила. ?【- Добри компоненти】 Предоставяне на пълен набор от компоненти за инсталиране на коледните надуваеми украшения.Улични коледни надуваеми лодки са закотвени на земята с помощта на 8 ветрозащитных пирони и 10 въжета, а също и 3 торби с пясък, така че те могат да стоят без опора. ?【Лесна настройка】 Включете храна, следете за правилната работа на вентилатора и застегните на дъното с цип.Чакайте малко, вие ще имате красива надуваем коледен замък от бонбони.След това закрепете надувное украса на замъка ветрозащитными гвоздеи и въжета, за да запазят стабилността.Не се притеснявайте, че на коледна украса за двора развеются по посока на вятъра. ?【Чудесен декор на открито】 Ни коледна украса, подходящи за двора, улицата, коледно парти и т. Когато надуваете леденцовый заключване при себе си в двора, това е чудесен подарък за деца, с които можете да играете.Празнична атмосфера на Коледа окружит семейството си и ще прекара незабравима Коледа!. ?【Уникален дизайн】 Коледни надуваеми външни декорации повтарят дизайн на външния вид на замък.Дядо коледа, Penguin, Човечето, те высовывали глави от прозорците, за да поздравят всички, които създаваха приятна атмосфера. ?【Здрав, и добре направен】 Нашия 10-крак коледен надуваем замък изработен от полиестер 190 Т, добре изработена, лек и издръжлив, устойчив на атмосферни влияния, разрывостойкий и издръжлив.Подови надуваеми украшения оборудвани с мощни и описани UL воздуходувкой доказателство за освобождаване от и переходникой сила.

Подробности