.

Pastlla 6 бр., пръстен за Мулчиране на дървета от кокосови влакна, Предпазна подложка, Натурална кокосова Район, Защита на дърво, Защита на корените на растенията, Задър?

Pastlla 6 бр., пръстен за Мулчиране на дървета от кокосови влакна, Предпазна подложка, Натурална кокосова Район, Защита на

BGN 9.59

Налично
Налично

?На помещение и включва : 6 халки за мулчиране от кокосов орех ? Диаметър : 7,9 "/20 см; Дебелина : 0,28 "/ 7 mm. ? Материал : кокосови влакна. ?Функция : Предпазва корените на растенията от измръзване, пропуска въздуха и да се поддържа влажност. ?Подложки са много дебели, влакна, равномерно разпределени, трайни и прости за използване.Отличен за стайни растения и дървета, а също така и за отглеждане на идеална градина на открито на тревата.Удобства : За удобство на покупки, моля, запознайте се с нашите размери и описание.Спецификации на продукта : Материал : влакна, кокосови палми, Общият размер : Диаметър : 7,9"/20 см Дебелина : 0,28"/7 мм Цвят : кафяв Моля, вижте на снимката за да получите подробно на размера на Пратката съдържа : 6 халки за мулчиране от кокосов орех ✔ От ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 мм. Моля, нека грешка цвят на 5% се дължи на различни монитори. ✔ Ако откриете някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас навреме, за да ги решим възможно най-скоро!.

Подробности