.

Компактен, мощен субуфер JVC CW-DRA8, 250-Ватов усилвател клас D, 8-инчов субуфер с фин профил, Алуминиев корпус, за да осигури дълбоки усилване на басите, жично дистанционн?

Компактен, мощен субуфер JVC CW-DRA8, 250-Ватов усилвател клас D, 8-инчов субуфер с фин профил, Алуминиев корпус, за да осигури

BGN 135.31

Налично
Налично

-ОБЩИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Компактен дизайн с височина по-малко от 3 см осигурява пълно дълбоко основание, което лесно се побира под седалката на колата или да се крие в ъгъла, когато традиционен субуфер не могат да се поберат -ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО на ЗВУКА благодарение на усилвател клас D, което мощност 250 Вата на 8-инчов субуфер и което силата на звука. -ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ мощен субуфер с мястото на водача, с помощта на включения кабелна дистанционно управление.Регулиране на силата на звука, фаза и честота, за да се гарантира максимално звучене на басите във всеки стил музика. -ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ мощен субуфер с мястото на водача, с помощта на включения кабелна дистанционно управление.Регулиране на силата на звука, фаза и честота, за да се гарантира максимално звучене на басите във всеки стил музика. -ЗДРАВ огнеупорни корпус, който осигурява охлаждане на субуфера, оборудвани с новия демпфером с гънки, което още повече намалява риска от проблеми с усилване. -Технически характеристики : 13-3 /4 "W x 2-15/ 16"x 9-7/16" Г. Субуфер с захранван от JVC CW-DRA8 - идеалното решение за осигуряване на по различен бас във всеки автомобил в компактно пространство.150-ватов усилвател клас D, работещ при ниска температура, осигурява върхова мощност до 250 Вата, позовавайки се на действието е 8-инчов нискочестотен говорител с фин профил за усилване на музика от всякакъв стил.

Подробности