.

Удлинительные Кабели за слушалки PChero 3,5 мм, 2 елемента Удължител стереозвука 3,5 мм мъж към Жена с Регулатор на силата на звука за смартфони, Таблети и MP3-плейъри - 10 ин?

Удлинительные Кабели за слушалки PChero 3,5 мм, 2 елемента Удължител стереозвука 3,5 мм мъж към Жена с Регулатор на силата

BGN 4.43

Налично
Налично

✨ Удлините своя порт 35 мм - работи с всяко устройство, с стандартен аудиоразъемом 3,5 мм или порт AUX-in. стереокабель 3,5 мм "мъж-жена" предава звук в стереоформате. ✨ Конструкция без entanglements-Изработен от устойчив PVC материал, което прави този кабел е достатъчно здрав и с мека дръжка.Дизайн без entanglements улеснява съхранение на кабела, можете да наматывать му, без да се притеснявате за възли или перегибах. ✨ Вградена регулиране на силата на звука - този метод ви позволява да изберете свой собствен комфортно ниво на силата на звука.Това е чудесно за ситуации, когато в ръцете на съществуващите слушалки няма възможност за регулиране на силата на звука.Поставете го така силно или тихо, колкото искате!. ✨ Детайли в дизайна - на Голи медни проводници + позлатен щепсел + полиран метален конектор + пръстени за облекчаване на напрежението.Всичко това е допълнителна добавка за подобряване на гъвкавостта и устойчивостта на удлинительного кабел за слушалки с 3,5 мм регулатор на силата на звука на стерео.

Подробности