.

KALLORY 18 Бр. Набор от Гребени с клип под формата на Рибки, Бананови Щипки за Коса, за Жени, Модни Щипки за Коса, Метални Фиби За Коса, Двойни Растягивающиеся Гребени, Рет?

KALLORY 18 Бр. Набор от Гребени с клип под формата на Рибки, Бананови Щипки за Коса, за Жени, Модни Щипки за Коса, Метални

BGN 0.67

Налично
Налично

Еластичната гребен за коса : Двойна конструкция гребени : Еластична конструкция с двойна вложка здраво задържа косата между две расческами разполага с еластична лента, която е предназначена за разтягане в продължение на косата.Фиби-банани за тънка коса : ежедневна употреба, особено ако се вземе душ или готвите храна, ще имате нужда от тази шнола, за да се запази прическата си.Бананова шнола за коса : изключително важно гребени бананови гребени, изработени от висококачествени материали, за многократна употреба и могат да се използват в продължение на известно време.Еластичната шнола-банан : Лесен за използване : предоставя косата си отзад, за да завить тях или просто да се премахне от лицето. никога няма да нарани главата си, държи косата на място, не се плъзга. не слайдове и не распускается.косата е надеждно съхранява в расческах.Средство маша на банани в опашката : не приемам, че косата се разпадна при миене на лицето.Еластичната гребен за коса : Двойна конструкция гребени : Еластична конструкция с двойна вложка здраво задържа косата. между две расческами разполага с еластична лента, която е предназначена за разтягане в продължение на косата.Фиби-банани за тънка коса : ежедневна употреба, особено ако се вземе душ или готвите храна, ще имате нужда от тази шнола, за да се запази прическата си.Бананова шнола за коса : изключително важно гребени бананови гребени, изработени от висококачествени материали, за многократна употреба и могат да се използват в продължение на известно време.Еластичната шнола-банан : Лесен за използване : предоставя косата си отзад, за да завить тях или просто да се премахне от лицето. никога няма да нарани главата си, държи косата на място, не се плъзга. не слайдове и не распускается.косата е надеждно съхранява в расческах.Средство маша на банани в опашката : не приемам, че косата се разпадна при миене на лицето.

Подробности