.

Йонен сешоар Jazzpyne, сгъваем сешоар с мощност 1800 W с дифузер, 3 Настройки за загряване / студ, допълнително приятен кърпа за увиване на главата. Лек сешоар за домашен са?

Йонен сешоар Jazzpyne, сгъваем сешоар с мощност 1800 W с дифузер, 3 Настройки за загряване / студ, допълнително приятен кърпа

BGN 3.33

Налично
Налично

【Стилен сгъваем сешоар】 - Нашата великолепна сладък простор създава отрицателен йонен поток, да му се вьющимся косата блясък, придаващи на естествената красота и дълголетие прическаСгъваема конструкция лесна за пренасяне и за пътуване.Толкова е просто и удобно. 【Добавено отлично обвиване на тялото с кърпа за коса 】- Супер Абсорбиращи Включва 3 настройки за загряване / 2 скорости за различни типове коса.Мощен 1800 W с вграден генератор на отрицателни йони, която изсъхва бързо; Подобрен дизайн елиминира неприятна миризма на гари и се превръща в силен глас в тих по време на работа.Ще получите лесен безшумен преносим най-добрия сешоар. 【Защита от изтичане на информация и прегряване 】- Нашият сешоар за коса оборудвани с подобрени защитен приставка адаптер ETL и ACLI, които гарантират вашата безопасност срещу късо съединение, причинено от течове.Не се притеснявайте и се насладете на идеалното опит, който носи нашата малка сгъваема вентилатор за коса Jazzpyne.

Подробности