.

5 Цвята Влакна За Удължаване на Косата, Загуститель За Коса, Препарат против Косопад, Коректор, Косата е По-Пълна, Дебели, светло-кестенява

5 Цвята Влакна За Удължаване на Косата, Загуститель За Коса, Препарат против Косопад, Коректор, Косата е По-Пълна, Дебели,

BGN 14.30

Налично
Налично

Изработени от натурални и не съдържат съставки, тя не оказва стимулиращ ефект, не причинява вреда на косата и не запушват поритеГо микрофибър са здраво закрепена на място при излагане на вятър, дъжд и пот, като същевременно осигурява по-дълготраен резултат.За постигане на ефект е необходимо съвсем малко време, което е идеално за срещи, работа, пътуване и т. Влакна идеално се съчетават с вашите съществуващи коса, незабавно да ги буйни и гъсти.Влакна за удължаване на косата са подходящи за всички типове коса и техните текстури.Описание : Пакет за презареждане фибри за коса, предназначени за повторна употреба на празния контейнер за фибри за коса.Тя е изработена от естествен памук, прах и минерален състав, може мигновено да направите прическата си по-гъста.Влакна неусетно се смесват с вашите съществуващи коса, незабавно да ги буйни и гъсти.Параметри : Тип на продукта : Влакно за удължаване на косата, Възможни цветове : черен, тъмно кафяво, средно кафяво, светло кафяво, бяло нето Тегло : 25 г / 0,88 грама Тегло на опаковката : прибл. 100 Инструкции : 1. Почистете косата си.Преди употреба косата трябва да е суха.Не използвайте никакви закрепляющих средства. Отворете кутията, наклонете сетчатую врата надолу под ъгъл 45 градуса и внимателно се разклаща тънка част на косата, за да фибри равномерно се плъзна по косата, докато не влияе на кожата на главата.

Подробности

Item Type:
Hair Building Fiber
Optional Colors:
Black, Dark Brown, Medium Brown, Light Brown, White
Net Weight:
25g / 0.88oz
Package Weight:
Approx. 100g
Instructions:
1. Organize your hair. The hair must be dry before use. Do not use any setting agent.:
2. Open the jar, tilt the mesh mouth down at a 45-degree angle, and gently shake the thin hair part to make the fibers evenly slide down to the hair until the scalp is .:
3. Tapping all the hair with your hands to help it spread out and adhere, so that the fibers can completely penetrate into the bottom of the hair. Do not use a comb, it will affect the electrostatic adsorption effect.:
4. It only takes 30 seconds to see the effect. Spray the styling agent gently to the styling for better effect. Do not touch the setting agent until it has dried out.:
5. After use, close the lid tightly and store in a place avoiding moisture.:
6. For better use effect, spray setting water can be used.:
Package List:
1 x Hair Building Fiber:
Note:
For external use only. If irritation or rash appears discontinue use. Avoid contact with eyes. Avoid inhalation.: