.

Къдрава Перука От Човешки Косъм с V-Образна Част, Не Оставляющий Без Внимание Скоби, Бразилски Перуки, изработени От Човешка Коса За черни Жени, Извратени Бесклеево?

Къдрава Перука От Човешки Косъм с V-Образна Част, Не Оставляющий Без Внимание Скоби, Бразилски Перуки, изработени От Човешка

BGN 3.00

Налично
Налично

По-лесно да се направи на афро-перука в стилМоже да се направи на всяка част от косата.По-тънка част от u-образна перука, трябва само малко да напусне или да не оставяте.По-лесно да се направи на афро-перука в стил.Може да направите всяка раздяла за коса. 5 билата правят перука устойчив.Без лепило или гел.Съответства на корените на косата.По-лесно да инсталирате, по-бързо се побира и се отстранява от U-образна форма на перука.Не пропускам, не клеится, не вшивается, без косичек.Подходящ е за начинаещи, добре подплатени, пълна и дебела, направена от машинното начин, не спутывается. Перука от V част не се нуждае от приклеивании, той е по-здравословен и удобен.Той също така ви позволява моментално да се създаде нова прическа. 【Качество на косата】 : 100% необработени естествени човешки косми, V-образни перуки, изработени от човешка коса за черни жени, мека и копринена, не спутываются, могат да бъдат боядисани, завиты, подложени на рестайлингу и укрепване. 【Предимство на перука】 : Перука с V част-това е модернизация на перука с U част, без дантела, без лепило, без подложка, подходяща за корените на косата, тъй като космите, които излизат от кожата на главата, той перфектно се съчетава с косата.

Подробности