.

за PC 3,5 мм Детска слушалки с Шумоподавляющим микрофон Съраунд звук Слушалки с Кабел с подсветка Детска Слушалки за КОМПЮТЪР с обилна микрофон геймъри (черен, един р?

за PC 3,5 мм Детска слушалки с Шумоподавляющим микрофон Съраунд звук Слушалки с Кабел с подсветка Детска Слушалки за КОМПЮТЪР

BGN 28.50

Налично
Налично

【Удобен дизайн】 Тези слушалки разполагат с мека и дишаща пяна с ефект на паметта, големи амбушюрами и ергономичен лента за глава, които отговарят на ергономични стандарти за намаляване на увреждане на слуха и топлинаЛек, приятен за кожата материал и регулируема мека лента за глава ще ви осигурят Максимален комфорт дори и при продължително носене. 【Превъзходно качество на звука】 Детска слушалки с мощен високоговорител с диаметър 50 mm, предоставящ съраунд звук, по-точно позициониране в играта и по-чувствително възприемане на звука.Можете да Чуете всяко движение и да се Чувстват Най-Реалистично гейминг сцената.Благодарение на ясен и вълнуващ звук тази слушалка е идеална за игри, работа, обучение, общуване в чат и много Други. 【Широка съвместимост】 Тази multiplatform детска слушалката е съвместима с всички устройства с интерфейс, 3,5 мм. Подкрепа 4, нов Xb One, КОМПЮТРИ, 3 DS, лаптоп, таблет, компютър, телефон.Забележка : Допълнителен адаптер (не е включен в комплекта) се Изисква за свързване на По-Стари администраторите For One. 【Регулируем микрофон с шумопотискане】 Усъвършенстван микрофон оборудван высокоточным магнитен драйвер и чип за намаляване на шума, който ефикасно намалява нивото на околния шум и осигурява партньора си по-ясно звучене.Регулируема на 90 ° на микрофона Може да се заключва във всяко положение за по-точно предаване на глас.Вграден контролер с регулатор на силата на звука и бутон за изключване на звука ви Позволява лесно да регулирате силата на звука и включване / изключване на микрофона по време на игра.

Подробности