.

Экслен® Usb Контролер Gamepads Джойстик 10 метра/3 м. (2 пакета), Usb Snes Контролера Snes Супер Класически Контролер за PC Windows и Ubuntu Raspberry Pi 3 Retropie Sega Genesis (черен)

Экслен® Usb Контролер Gamepads Джойстик 10 метра/3 м. (2 пакета), Usb Snes Контролера Snes Супер Класически Контролер за

BGN 3.00

Налично
Налично

√ Стандартен USB порт : щепсела и да играе, нищо друго не е необходимоТой работи с всички эмулятором, който искате да изтеглите и използвате. (Просто емулатор Google SNES).Добър отговор с бутоните за прецизно управление : никакви меки или лепкави бутони. √ Usb-кабел с дължина 3 м : можете да играете с комфорт, седейки на дивана, а не на пода на 3 метра от екрана, няма да ви боли вратът, когато гледате телевизия.Децата няма да се хвърлят дистанционното на телевизора, ако се окажат твърде близо. √ Отлични за игри, класически игри, особено за тези, които искат да разширят своите контролери за мултиплеър сесии.Те са отлични за игри Genesis, SNES, NES и Gameboy, както и за всички преносими игрални автомати чак до DS on emulation. √ Почувствайте се по-близо до оригиналния администраторите : това е продукт на трета страна.Добре, ако прекарват един уикенд, като играят в олдскульные игри с приятели, те са по размер и се усеща като истински, ако ви харесва да играе в ретро игри в движение.

Подробности