.

XLOOD 40 бр. Еднократна Скоба за пъпната Връв, Кровоостанавливающие Материали при Раждане, Скоба, за да пъпна Връв Прасе за Животни, малки Кученца, Котенца, Коне, добитъ?

XLOOD 40 бр. Еднократна Скоба за пъпната Връв, Кровоостанавливающие Материали при Раждане, Скоба, за да пъпна Връв Прасе

BGN 3.00

Налично
Налично

Изработени от висококачествен материал, скоби са с дължина 1,77 инча, което е безопасно и полезно за здраветоИзползвайте един път, когато се раждат свине или други животни, за да се избегне заразяване, когато са родени прасенца, това може да пережать пъпната връв прасенца и ефективно предотвратяване на кървене от пъпната връв.Приложение : отрежете пъпната връв на 3-5 см от пъпа, а след това перережьте пъпната връв хирургични ножица.Устойчива на плъзгане дизайн на зъбите на триони на зажимном отверстии предотвратява нейното падане и нараняване на малките новородени.Приложими обекти : новородени прасенца, котенца, кученца и т., 1 комплект /40 бр. Еднократна скоба за пъпната връв на добитъка, прорезна скоба за пъпната връв, инструменти за размножаване на животните (скоба за пъпната връв, за да росица) Материал : пластмаса.Цвят : бял Размери : 4,5 см/1,77 инча Помещение, включваща : 40 x Комплект за малки кученца.

Подробности