.

Удобни ежедневни Летни Шорти-кюлоты с Еластична гумена лента за кръста, Модни Широки Шорти с принтом в грах, Къси Панталони с принтом на съвсем малък (Белый1, 4X-Large)

Удобни ежедневни Летни Шорти-кюлоты с Еластична гумена лента за кръста, Модни Широки Шорти с принтом в грах, Къси Панталони

BGN 12.35

Налично
Налично

【Гаранция за КАЧЕСТВО НА ЦЯЛ ЖИВОТ】 : ?Повече от 10 години ние произвеждаме качествени дрехи, базирана на дълготрайност на конструкциятание се стремим да създават дрехи, която съответства на вашето тяло, което ви позволява да се движат свободно на живота. 【УВЕРЕНОСТ】 : ? Просто бъди себе си.Носете това, което искате от дрехи . жените трябва да се повиши вашата увереност в себе си и чувствате, че сте най-добрият от най-добрите.Независимо дали е ден, в офиса или на среща с приятели, нашите модерен, но функционален фасоны са идеални за всеки повод. 【За размера на】 : ? Моля, обърнете внимание, че размерите могат да варират, в зависимост от размера.Информация за размера на всеки марката е различна.Така че, моля, консултирайте се с нашата таблица размери, а не към таблицата с размери.Много ви благодаря. 【Лесен за】 : ?Машинно или ръчно пране в студена вода / се Пере отделно / да Не се избелва / се Избягва гладене при висока температура или изсушаване / Закача за да изсъхне на въже. 【УСЛУГИ】 : ? Ние се стремим да осигурим 100% удовлетвореност на нашите клиенти.Ние ще продължим да подобряваме нашите продукти са в съответствие с предложенията на нашите клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. : *・'(❀◕‿◕❀)'・* : . : *・゚・* ?????? описание на продукта ▪ сезон : всички сезони ▪ пол : жени ▪ повод : ежедневни игри, ежедневно ▪ Стил : Casual ▪ подходяща : подходяща истинни размер ▪ как да се измие : машинно пране със студена вода, да се мотае или линия суха ▪ какво получавате : чифт панталони ?за нас : ние сме професионален модната марка, който дълбоко се фокусира върху качеството на женски дрехи.За да отговаря на реалното търсене на мода vogue и достойни колекция, ние не само градим за професионален дизайн, технологии и опит, но и различни оригинални модерен вкус.Ние постоянно вдохновляем страст, желание и страст, които засягат всички и всичко, което правим.

Подробности