.

Интерактивни Играчки за котки, Детска играчка за котки с 10 бр. Плюшен Имитативната Мишка със Звук, Интерактивни играчки за домашни котки, Основана Драскотини, за уп?

Интерактивни Играчки за котки, Детска играчка за котки с 10 бр. Плюшен Имитативната Мишка със Звук, Интерактивни играчки

BGN 12.59

Налично
Налично

[Забавни и полезни за здравето] — въз основа внимание на котката, че може да я накара да тичат и скачат, да бъдат по-гъвкави и здрави, както и да осигури нейното удоволствие и физически упражнения [Интерактивни играчки] — Интерактивно игрово време укрепва връзката между котки и вас, отговаря на нуждите на котенца и ги прави щастливи. [Висококачествени материали] —Играчка за моделиране на мишките от плюшено материал, сладък и забавен. [Уникален дизайн]—Вътре има чакъл, звук може да привлече вниманието на вашите котки.Това е една добра играчка за вашата котка. [Идеален подарък за вашата котка] — удобен, практичен, стилен, здрав и сладък, най-добрият подарък за вашата котка, така че това е добър подарък за вашата котка като приятели. [Забавни и полезни за здравето] — въз основа внимание на котката, че може да я накара да тичат и скачат, да бъдат по-гъвкави и здрави, както и да осигури нейното удоволствие и физически упражнения. [Интерактивни играчки] — Интерактивно игрово време укрепва връзката между котки и вас, отговаря на нуждите на котенца и ги прави щастливи. [Висококачествени материали] —Играчка за моделиране на мишките от плюшено материал, сладък и забавен. [Уникален дизайн]—Вътре има чакъл, звук може да привлече вниманието на вашите котки.Това е една добра играчка за вашата котка. [Идеален подарък за вашата котка] — удобен, практичен, стилен, здрав и сладък, най-добрият подарък за вашата котка, така че това е добър подарък за вашата котка като приятели.

Подробности