.

Табуретка за Тоалетка Маса MOOWIND Поставка за краката Сплетен, Модерен Кадифе Стол За Тоалетка Маса Табуретка за крака с Квадратна Тапицерия за Гримерной Всекидневн?

Табуретка за Тоалетка Маса MOOWIND Поставка за краката Сплетен, Модерен Кадифе Стол За Тоалетка Маса Табуретка за крака с

BGN 34.65

Налично
Налично

? Сверхпрочный и издръжлив ? - Нашият табуретка за тоалетка маса с поставка за краката е изработен от нов дървен материал, който се характеризира с повишена издръжливост и дълголетие, за разлика от други, които са използвани или възстановени дървен материалТой може да побере до 300 килограма при продължителна употреба.Този тоалетка за спалня разполага с 4 златни крака и противоскользящими наслоявания, материали за подлагане на пода от надраскване.Можете да го използвате дори върху килима. ? Златни метални крака ? - Тази табуретка за тоалетка маса за гримерной е оборудван с изключително устойчива метална прическа за голф.Тази елегантна акцентная детайл предоставя както на функционалността, така и фокус цвят и стил, който органично се съчетава с основния си мебели. ? Декоративни столове за специални случаи ? - Стилен външен вид с допълнителни цветни и златисти крака, което ги прави много по-елегантни и луксозни, за да се впишат в интериора на вашия дом или офис.Можете да използвате този модерен кръгла табуретка за тоалетка маса в различни случаи, като спалня, хол, дрешник, детска стая, кабинет, хол, балкон, офис, хотел, антре и т. ? спестява място и е идеалният размер ? - Този кадифена табуретка с поставка за краката преносим и подходящ за повечето интериори.

Подробности