.

Чаша за птици, Хранилки за птички, Чиния за Хранене на Папагал, Подвесная Клетки от Неръждаема Стомана, Купа за Подаване на Вода, Семена, Купата със Скоба-Държач за П?

Чаша за птици, Хранилки за птички, Чиния за Хранене на Папагал, Подвесная Клетки от Неръждаема Стомана, Купа за Подаване

BGN 49.78

Налично
Налично

➽Два ВАРИАНТА на ОПАКОВКИ : предлага в две опаковки : A : 1 * чаша за хранене на птиците; B : 2 * Чаша за хранене на птици, моля, изберете в зависимост от вашите нужди ➽ Отличен материал : Тази чаша за хранене на птици е изработена от неръждаема стомана със скоба-държач, нетоксична и безвреден, не съдържа неприятни миризми или микроби, като пластмасова купа за хранене. ➽РАЗМЕР и е ПОДХОДЯЩ : 3.77 инча/ 10* 10* 4.5 вижте, тази чаша за хранене от неръждаема стомана, подходящи за малки папагали и животни, като папагал какаду, вълнисто папагал, неразлучник, конур, чинка, кайка, канарче, чинчила, хамстер и така нататък. ➽ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ и удобна : Тази чаша за хранене на птици е лесен за инсталиране в клетката и много е здрав, а подвесная купа от неръждаема стомана лесно да се отстранява за почистване и пълнене, без да е необходимо да извадят целия притежателя на клетките. ➽Функция : Лесно подвешивается в клетките, може да се използва за съхранение на храна или вода за вашия папагал, също така служи като сигурна поставка за птици, както подвесная конструкция предпазва от преобръщане купички или валежите на храната и намаляване на количеството отпадъци, осигурява на вашия домашен любимец чиста храна.Технически характеристики : Размер на : 3.77 инча/ 10* 10* 4.5 см Материал : неръждаема стомана Функции : ➹ Тези чаши за хранене на птиците са изработени от висококачествена неръждаема стомана и трайни, устойчиви на корозия и пукнатини. ➹ Купа за птици може да се приложи към клетката, тя е достатъчно здрава, за вашият домашен любимец може да стъпи на него, а също така е идеален насестом за клетките.

Подробности