.

2 бр. Зажимная Ясла за Птици, Храна за домашни Любимци, Чаша за Вода с Зажимным Титуляра, Чаша за Сътрудничество от Неръждаема Стомана, Чиния за Хранене на Папагали А?

2 бр. Зажимная Ясла за Птици, Храна за домашни Любимци, Чаша за Вода с Зажимным Титуляра, Чаша за Сътрудничество от Неръждаема

BGN 2.33

Налично
Налично

Купа за хранене на птици от неръждаема стомана, купа за пиене, чаша за вода, а за папагали две чаши за хранене на птиците са произведени от висококачествена неръждаема стомана.От неръждаема стомана, което го прави здрав и издръжлив.Чаша с клипс по-трайни.Комплектът включва две чаши, в едната могат да бъдат съответно поставяне на храна и напитки!.Това е не само купа за хранене на храна и вода, но и поставка за улов на костур.Може да се монтира на стойка-держателе или клетка за птици.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Описаниеиз неръждаема стомана, Купа за хранене на птици, Купа за пиене, Чаша за вода, а за папагали, характеристика-Материал : Неръждаема стомана.-Цвят : сребрист.-Размер S : около 12x6x6 см,4,72x2,36x2,36 инча.Пратката включва 2 х затягане на чашата.

Подробности