.

Ключалки на Вратата на фурната 2 бр За безопасността на децата Топлоустойчива Средства за Безопасността на Детето Ключалки на Вратата на фурната за Преносимо Изпо?

Ключалки на Вратата на фурната 2 бр За безопасността на децата Топлоустойчива Средства за Безопасността на Детето Ключалки

BGN 6.66

Налично
Налично

???ЗАЩИТА на КРИПТИРАНЕ -Бутон върху корпуса на замъка фурната се използва, за да свали детето е объркващо, а не за това, за да го отключите отключена е много хитроумным и скрит начин, децата дори няма да забележите, че да се постигне целта за защита. ? ИНСТАЛИРАНЕ на ЛЕПИЛО 3 M VHB - За инсталиране, не изисква никакви инструменти, а задната част на замъка на фурната, приложен към вас с помощта на трайно лепило VHB.Поради особеностите на основата VHB по-добре да оставите на хонорар фурната на 12-24 часа след инсталация за постигане на максимално сцепление. Забележка : прекомерно температурата може да повлияе на ефективността на лепило, но като цяло температурата на повърхността на заключващия механизъм на фурната е стабилна. ? ЛЕСНА употреба-Отключване е необходимо само натискане на корпуса на замъка, за да следват посоката на стрелките от дясно може да се върти, за заключване по средата на бутоните може да бъде заключена отскок ключ.Заключване на фурната е изработена от висококачествен изолиран материал PC, които могат да се ползват с доверие. ?ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА - Тази предохранительная бравата е подходяща за фурната, но също така може да се използва като замъка на шкафовете, в хладилника.Или на други места, където искате да се гарантира безопасността на вашето дете. ?ЗАБЕЛЕЖКА - Температура, посочена на външната опаковка, е показател за устойчивост на топлина самия продукт, а не вътрешната температура на фурната, и нашите брави за фурни напълно са в състояние да издържат на външната температурата на фурната по време на употреба.А заводска външната температура на фурната е твърде висока, е забранено да се продават на пазара, да се извини за неприятностите, причинени от проблем с лингвистични описания.Ако имате някакви въпроси относно тяхното използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ???ЗАЩИТА на КРИПТИРАНЕ -Бутон върху корпуса на замъка фурната се използва, за да свали детето е объркващо, а не за това, за да го отключите. отключена е много хитроумным и скрит начин, децата дори няма да забележите, че да се постигне целта за защита. ? ИНСТАЛИРАНЕ на ЛЕПИЛО 3 M VHB - За инсталиране, не изисква никакви инструменти, а задната част на замъка на фурната, приложен към вас с помощта на трайно лепило VHB.Поради особеностите на основата VHB по-добре да оставите на хонорар фурната на 12-24 часа след инсталация за постигане на максимално сцепление.

Подробности