.

Hemoton 2 бр. Смесители за Баня, Мивки Удължител Чучур, Удължител за Кран, Удължител За Мивки за Деца, Удължител за Кран за Душата, Удължител за Детски Смесители за Баня, ?

Hemoton 2 бр. Смесители за Баня, Мивки Удължител Чучур, Удължител за Кран, Удължител За Мивки за Деца, Удължител за Кран

BGN 2.00

Налично
Налично

PP, TPEПластмасов удължител на крана : Изработен е от материал, трайно и безопасно за използване.Удължител чучура бани : Изработен от устойчив материал, е трайна и безопасна за използване.Удължител за мивки Baby Guide : удължител за чешма Гъвкава анимационни форми във формата на раци за лесен монтаж на кран на повечето размери.Удължител на крана : ПЛАСТМАСОВ удължител кран за кухнята, банята, градината. Удължител на крана за деца : този ярък цвят кара детето да обичаш измиване на ръцете.Пластмасов удължител на крана : Изработен е от материал, трайно и безопасно за използване.Удължител чучура бани : Изработен от устойчив материал, е трайна и безопасна за използване.Удължител за мивки Baby Guide : удължител за чешма Гъвкава анимационни форми във формата на раци за лесен монтаж на кран на повечето размери.Удължител на крана : ПЛАСТМАСОВ удължител кран за кухнята, банята, градината. Удължител на крана за деца : този ярък цвят кара детето да обичаш измиване на ръцете.Пакетът включва 2 x удължител кран Особености -Материал : PP, TPE детски кран. - Размер : прибл. удължител за кран за мивка с размери 8 x 11 x 9 виж - Цвят : розов, син. - за кухнята, банята, градината и т., удължител кран за деца. - Гъвкава мультяшная форма на рак за лесна инсталация на удължител детска кран повечето размери.

Подробности