.

Дърво Златни ананасови плакати Комплект летни плодове Измити не приплъзване на маси за масив правоъгълник 12; 18; за кухненска трапезарна маса домашна декорация чер?

Дърво Златни ананасови плакати Комплект летни плодове Измити не приплъзване на маси за масив правоъгълник 12; 18; за кухненска трапезарна маса домашна декорация черно

BGN 8.49

Налично
Налично

Необоснованите рогозки, които не са с изтръпване, ще предпазят вашата стъклена или дървена маса от драскотини, разливи, храна и всичко друго на други подобни Използването на плакати показват мода и висококачествен културен вкус на собствениците, a Възхитителна табела, която може да ви накара да сте в щастливо настроение при хранене, това ще ви помогне да подобрите вашето изживяване за хранене и да впечатлите гостите си, което е стилен начин на живот на съвременния живот. Висококачествен материал : Тази летна подложка за ананасова плоча е направена от висококачествен, екологичен 100% полиестер. Понякога : Платките биха били най -добрата декорация на почивка за дома, кухнята, трапезарията, хотел и офис. Placemats напълно показват елегантни. Под чаши, трапезарии, вази andashtrays като декорации към вашите маси за хранене и чаени маси.4 атрактивни на дървесната маса, използвайте това, когато ядете напълно по време на вечерята, барбекю и т. Изработен от висококачествени екологични полиестерни влакна, той е издръжлив, устойчив на топлина, не избледнява и неплъзне. Различни видове дизайни, които да бъдат избрани, за да съответстват на дидецирането на вашето семейство. Мърната мръсотия може да бъде лесна за почистване, миещи се и топлинно устойчиви.

Подробности