.

Затемненная Топлоизолация под формата на акварельных цветове, Меки Пролетни Цветя и Листа за Мъгла на фона в стил Ретро, Изкуството на Природата, Затъмнени завеси ?

Затемненная Топлоизолация под формата на акварельных цветове, Меки Пролетни Цветя и Листа за Мъгла на фона в стил Ретро,

BGN 2.33

Налично
Налично

✔ Готови : В комплекта са включени два панела за щори с ширина 50 инча и дължина 84 инча ✔ Добро обслужване : пердета блокират 85-99% от светлината и uv лъчи.Иновативна технология за тройно заплитане намалява шума и подобрява гледане на телевизия. ✔ Тези топлоизолиращи плътни завеси от висококачествен полиестер гладки, трайни и приятни на допир.Идеално се съчетават с вашите прозорци за максимална конфиденциалност. ✔ Завеси блокират слънчевата светлина и вредните ултравиолетови лъчи, намаляват външния шум и осигуряват пълна конфиденциалност, създаване на енергоспестяващи изолационни бариери пречат на висока и ниска температура, за да се поддържа температура в помещението през лятото, да задържат топлината през зимата. ✔ Лесна грижа : Плътни завеси са трайни.Машинно пране, температура на пране-долу 86 ° C. ако е необходимо бързо гладене или почистване с пара.Комплектът включва две печатни панел за прозорците щори.Изработен от 100% полиестер.Ако трябва да блокират над 95% от слънчевата светлина през деня, това може да се предотврати попадането на вредните ултравиолетови лъчи от вашия пол и мебели.

Подробности