.

MHYFC Розово Любов Музика Приятелка, Подарък За Рожден Ден, Кутия За Съхранение На Убора Подарък За рождения Ден на Музикалната Ковчег Пластмасова Кутия За Съхранени?

MHYFC Розово Любов Музика Приятелка, Подарък За Рожден Ден, Кутия За Съхранение На Убора Подарък За рождения Ден на Музикалната

BGN 1.00

Налично
Налично

Красива музика, за съхранение на тоалетни принадлежности материал и красива форма.Кръгла и гладка, устойчив на падане и износване.Изящна изработка и приятна музика. Завийте метална дръжка в посока на часовниковата стрелка, за възпроизвеждане на хубава музика. Красива музика, за съхранение на дрехи. материал и красива форма.Кръгла и гладка, устойчив на падане и износване.Изящна изработка и приятна музика. завийте метална дръжка в посока на часовниковата стрелка, за възпроизвеждане на хубава музика.Name : Музикално шкатулкаматериал : Пластикразмер : 15*15*17 смиспользуется за : рожден ден, годишнина от сватба, партита и т.!Опаковъчен лист : музикално ковчег * 1 бр. (с изключение на поставени предмети) Красива музика, за съхранение на тоалетни принадлежности. материал и красива форма, кръгла и гладка, устойчива на падане и износване.Луксозно изработка и приятна музика. завийте метална дръжка в посока на часовниковата стрелка, за да засвири прекрасна музыкаэто подарък за семейството и приятелите си, момчета, момичета, близки или за себе си като подарък /декорация на дома/колекция!.

Подробности